Asiatisk suppe med soyastekt svinedeig, svarte bønner og friske grønnsaker
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Asiatisk suppe med soyastekt svinedeig, svarte bønner og friske grønnsaker

Ingredienser

Allergener
  • Melk,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • olje
  • salt
  • pepper

Ris

jasminris
Jasminris
135 g

Asiatisk suppe

asiatisk suppebase
Asiatisk suppebase (Melk)
700 g

Grønnsaker

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
finsnittet hodekål
Finsnittet hodekål
150 g

Soyastekt svinedeig

svarte bønner
Svarte bønner
1 pakke
svinekjøttdeig
Svinekjøttdeig
150 g
Soyasaus (Soya)
2 ss

Servering

chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 800 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 93 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  2. Asiatisk suppe: Ha suppeposen i en kjele og dekk den med vann. Kok opp, og la det småkoke over svak varme frem til servering.   
  3. Grønnsaker: Skrell gulrøttene og sjalottløken, og kutt dem i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene og den strimlede kålen i omtrent 1 minutt under omrøring. Krydre med litt salt og pepper, og ha grønnsakene over på en tallerken.  
  4. Soyastekt svinedeig: Skyll bønnene i en sil. Varm opp stekepannen du brukte til grønnsakene til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn bønnene og 2 ss soyasaus, og krydre med pepper.   
  5. Servering: Anrett kjøttdeigen, bønnene og de stekte grønnsakene i suppeskåler, og ha den asiatiske suppen over. Server med risen og chiliflakene.  
  6. God middag!