Kyllingfilet og kremet pasta med grønnkål, gulrot og Grande Premium

Kyllingfilet og kremet pasta med grønnkål, gulrot og Grande Premium

4.2 (211)
Under 30 min
9 Ingredienser
Pasta med kremet saus er en favoritt på mange middagsbord. Med kylling og grønnkål blir resultatet både sunt, smakfullt og mettende.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
  • olje
Sjalottløk
½–1 stk
Gulrot
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
½ pakke
Grønnkål
50 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Vann
1 dl
Casarecce
100–200 g
(Hvete)
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1046 kcal
  • Fett: 24 g
  • Karbohydrater: 121 g
  • Protein: 86 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har rester igjen, ha resten av pastaen, kyllingen og grønnsakene i en ildfast form. Dryss over litt ost, og stek pastaen i ovnen ved 200 grader i omtrent 10 minutter. Vips, en deilig pastagrateng.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
Skrell sjalottløken og gulroten. Finhakk sjalottløken, og kutt gulroten i to på langs, og deretter i skiver på skrå. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Skru ned temperaturen til middels varme. Tilsett sjalottløken og gulroten, og stek videre i 2 minutter. Ha i crème fraîchen, hønsebuljongen og 1 dl vann. La det hele småkoke i 5 minutter, og vend inn grønnkålen. Smak til med persilladen og grovkvernet pepper.
Topp retten med den revne Grande Premium-osten.
Vel bekomme!
God middag!