Sitruskrydret laksefilet med stekt tomat, salat med cæsardressing og sprø krutonger
15-20
Laktosefri

Sitruskrydret laksefilet med stekt tomat, salat med cæsardressing og sprø krutonger

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Stekt tomat

tomat
Tomat
1 stk

Salat med cæsardressing

gulrot
Gulrot
1 stk
tobladssalat
Tobladssalat
50 g
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½ pakke

Sitruskrydret laksefilet

laksefilet
Laksefilet (Fisk)
135 g
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
½ pakke

Til servering

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
½ stk
krutonger
Krutonger (Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 775 kcal
  • Fett 54 g
  • Karbohydrater 37 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Istedet for å steke tomaten kan du også bare kutte den i båter, for å spare tid.

  1. Stekt tomat: Skyll og del tomaten i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek tomaten med snittflaten ned i 2–3 minutter til den får litt stekeksorpe. Krydre snittflaten med litt salt og pepper før servering.  
  2. Salat med cæsardressing: Skrell og grovriv gulroten. Ha gulroten og salaten i en skål og vend inn litt av cæsardressingen.  
  3. Sitruskrydret laksefilet: Varm opp stekepannen fra steg 1 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Krydre fisken med sitruskrydderet, og stek den i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken.
  4. Til servering: Kutt tynne skiver av Grana Padano osten med en kniv eller ostehøvel. Topp salaten med mer av cæsardressingen, osteflakene og krutongene.