15-20
Glutenfri
Vegetar
Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og ris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- cashewnøtter,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Ris
Basmatiris
135 g
Indisk vegetargryte
Gulrot
1 stk
Gul løk
½ stk
Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
600 g
Tomatraita
Tomat
1 stk
Koriander
½ bunt
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
Topping
Koriander
½ bunt
Cashewnøtter (Cashewnøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 766 kcal
- Fett 32 g
- Karbohydrater 97 g
- Protein 23 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også rive gulroten og løken på et rivjern.
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Indisk vegetargryte: Skrell og kutt gulroten og løken i små terninger (se tips). Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gulroten og løken i omtrent 2 minutter, og ha over den indiske vegetargryten. Kok opp på middels varme under omrøring. Skru ned varmen og la gryten småkoke i 8–10 minutter.
- Tomatraita: Skyll tomaten og korianderen. Kutt tomaten i små terninger og grovhakk halvparten av korianderen. Bland tomaten, yoghurten og den hakkede korianderen i en serveringsskål, og smak til med litt salt og pepper.
- Topping: Topp retten med resten av korianderen og cashewnøttene.