Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
Pestofylte pastaputer
Girasoli med pesto (Egg, Gluten, Melk, Laktose)
1 pakke
Kremet sopp og bacon
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Sjampinjong
100 g
Gressløk
1 pakke
Baconterninger
½–1 pakke
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 573 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 46 g
- Protein 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland gjerne pastaputene inn i sausen!
- Pestofylte pastaputer: Tilbered pastaputene som anvist på pakken. Spar på litt av pastavannet før du siler av pastaen.
- Kremet sopp og bacon: Skrell løken, og skyll og rens paprikaen. Børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen, løken og soppen i skiver. Skyll og finhakk gressløken.
- Kremet sopp og bacon, fortsettelse: Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconterningene i 4–5 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha i løken, paprikaen og soppen, og stek videre i 2–3 minutter, til grønnsakene er lett gylne. Vend inn creme fraichen og omtrent ½ dl av pastavannet, og gi det hele et rask oppkok. Smak til med salt og pepper, og vend inn gressløken rett før servering (se tips).
- Med ønske om et godt måltid!