15-20
Laktosefri
Stekt svinekam med bulgursalat, cherrytomater og cæsardressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- olje
- salt
- pepper
Bulgursalat
Bulgur (Hvete)
125 g
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke
Rødt eple
½ stk
Sjalottløk
½ stk
Smør (Melk)
½ ss
Svinekam
Svinekam i skiver
300 g
Salat
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 674 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 41 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker en mildere smak på bulguren kan du surre løken blank i litt olje, før du tilsetter den i bulguren.
- Bulgursalat: Tilbered bulguren som anvist på pakken, men tilsett kryddermiksen i kokevannet sammen med bulguren.
- Svinekam: Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter før servering.
- Bulgursalat, fortsettelse: Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken. Vend eplet, løken og 1 ss smør inn i den ferdigkokte bulguren (se tips).
- Salat: Skyll og kutt hjertesalaten i grove strimler, og skyll cherrytomatene. Ha grønnsakene over i en bolle og vend inn cæsardressingen.
- God middag!