Kremet alt-i-ett pastagryte med kylling og paprika

Kremet alt-i-ett pastagryte

med kylling og paprika
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
  • olje
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Casarecce
200 g
(Hvete)
Hønsebuljong
1 pakke
Crème fraîche
½ pakke
(Melk, Laktose)
Vann
5 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 665 kcal
  • Fett: 12 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spe med litt mer vann hvis du synes gryten blir for tykk. Du kan også servere spinaten på siden som en salat. Kutt spinaten i strimler, ha den i en bolle, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.

Skrell og finhakk løken. Skyll paprikaen og spinaten, og kutt paprikaen i strimler. Kutt kyllingen i mindre biter. 
 Varm opp en gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Krydre med litt salt og pepper, og ha kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i gryten, og stek løken og paprikaen i 2 minutter. Ha i den ukokte pastaen, 5 dl vann og buljongen. Gi det hele et oppkok, og la det koke på middels varme under lokk i 12–15 minutter, til pastaen er kokt, men fortsatt har lett tyggemotstand. Rør om et par ganger så det ikke svir seg i bunnen.  
 Vend inn kyllingen med stekesjyen, crème fraîchen og spinaten mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme! 
God middag!