Kremet alt-i-ett pastagryte
med kylling og paprikaRetten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- salt
- pepper
- olje
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Casarecce
200 g
Hønsebuljong
1 pakke
Crème fraîche
½ pakke
Vann
5 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 665 kcal
- Fett: 12 g
- Karbohydrater: 82 g
- Protein: 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Spe med litt mer vann hvis du synes gryten blir for tykk. Du kan også servere spinaten på siden som en salat. Kutt spinaten i strimler, ha den i en bolle, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Skrell og finhakk løken. Skyll paprikaen og spinaten, og kutt paprikaen i strimler. Kutt kyllingen i mindre biter.
Varm opp en gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Krydre med litt salt og pepper, og ha kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i gryten, og stek løken og paprikaen i 2 minutter. Ha i den ukokte pastaen, 5 dl vann og buljongen. Gi det hele et oppkok, og la det koke på middels varme under lokk i 12–15 minutter, til pastaen er kokt, men fortsatt har lett tyggemotstand. Rør om et par ganger så det ikke svir seg i bunnen.
Vend inn kyllingen med stekesjyen, crème fraîchen og spinaten mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
God middag!