Kremet alt-i-ett pastagryte med kylling og paprika
15-20

Kremet alt-i-ett pastagryte med kylling og paprika

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Kremet alt-i-ett pastagryte

gul løk
Gul løk
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
spinat
Spinat
50 g
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g
casarecce
Casarecce (Hvete)
200 g
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½ pakke
Vann
5 dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 665 kcal
  • Fett 12 g
  • Karbohydrater 82 g
  • Protein 58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spe med litt mer vann hvis du synes gryten blir for tykk. Du kan også servere spinaten på siden som en salat. Kutt spinaten i strimler, ha den i en bolle, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.

  1. Kremet alt-i-ett pastagryte, forberedelse: Skrell og finhakk løken. Skyll paprikaen og spinaten, og kutt paprikaen i strimler. Kutt kyllingen i mindre biter. 
  2. Kremet alt-i-ett pastagryte: Varm opp en gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Krydre med litt salt og pepper, og ha kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i gryten, og stek løken og paprikaen i 2 minutter. Ha i den ukokte pastaen, 5 dl vann og buljongen. Gi det hele et oppkok, og la det koke på middels varme under lokk i 12–15 minutter, til pastaen er kokt, men fortsatt har lett tyggemotstand. Rør om et par ganger så det ikke svir seg i bunnen.  
  3. Kremet alt-i-ett pastagryte, fortsettelse: Vend inn kyllingen med stekesjyen, crème fraîchen og spinaten mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
  4. Vel bekomme!