Åpen roedeburger med biffkarbonader, coleslaw og chilibakte potet- og gulrotstaver
Roede

Åpen roedeburger med biffkarbonader, coleslaw og chilibakte potet- og gulrotstaver

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Gulrøtter
2 stk
Røkt chilimix
1 pakke
Hodekål
150–300 g
Hvitløksfedd
1 stk
Lettmajones
½ pakke
(Egg)
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Sukker
½ ss
Magre biffkarbonader
360 g
(Melk, Laktose)
Grove hamburgerbrød
1 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 710 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 76 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Biffkarbonadene kan eventuelt varmes i ovnen i omtrent 10 minutter.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skyll potetene og skrell gulrøttene, og kutt dem i staver. Fordel dem på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje og chilimiksen. Stek potetene og gulrøttene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er møre og gylne.
Fjern det ytterste laget på hodekålen, og kutt kålen i tynne strimler. Skrell og finhakk hvitløken. Ha kålen og hvitløken i en serveringsskål, og bland inn majonesen, ½ ss eddik, ½ ss sukker, og smak til med litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Varm burgerbrødet i ovnen i 3–4 minutter, eller til det er gjennomvarmt.  
Skyll ruccolaen og tomaten, og kutt tomaten i tynne skiver. 
Server et halvt burgerbrød til hver og sett sammen burgeren slik du ønsker. Server potet- og gulrotstavene til.
150 g Coleslaw: 80 g Energiinnhold: ca. 470 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!