Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Bakte grønnsaker
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
Smør (Melk)
½ ss
Salsicciagryte
Salsicciadeig
300 g
Moste tomater
⅔ flaske
Oksebuljong
½–1 pakke
Spinat
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 618 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 53 g
- Protein 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend sammen bulguren og de bakte grønnsakene før servering. Lag gjerne kjøttboller av salsicciadeigen hvis du har litt tid til overs.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Bakte grønnsaker: Skyll paprikaen og squashen. Rens paprikaen, og kutt den og squashen i terninger. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter. Vend inn persilladen i de ferdigstekte grønnsakene.
- Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken. Vend inn ½ ss smør i den ferdigkokte bulguren.
- Salsicciagryte: Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciadeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Ha over de moste tomatene og buljongen, og la det småkoke over svak varme frem til servering.
- Salsicciagryte, fortsettelse: Skyll og tørk spinaten, og vend den inn i tomatsausen rett før servering. Smak til med salt og pepper.
- God middag!