Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Kremet alt-i-ett gryte
Gul løk
½ stk
Chorizodeig
300 g
Casarecce (Hvete)
200 g
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½ pakke
Vann
5 dl
Salat
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Til servering
Tortillachips
½ pakke
Koriander
½ bunt
Jalapeño
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 939 kcal
- Fett 42 g
- Karbohydrater 95 g
- Protein 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis ikke alle liker koriander kan den serveres ved siden av.
- Alt-i-ett pastagryte: Skrell og finhakk løken. Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og chorizodeigen i 3–4 minutter, til løken er blank og kjøttet nesten er gjennomstekt. Tilsett den ukokte pastaen og 5 dl vann, og rør godt om.
- Alt-i-ett pastagryte, fortsettelse: Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 12–15 minutter, til pastaen er kokt, men har litt tyggemotstand, og det meste av væsken har kokt inn. Rør et par ganger i gryten underveis i koketiden, så det ikke setter seg fast i bunnen. Vend inn crème fraîchen helt til slutt, og smak til med salt og pepper.
- Salat: Del hjertesalaten i to og skyll den innvendig. Tørk salaten og kutt den i mindre biter. Skyll og del tomaten i terninger. Ha salaten og tomaten i en bolle og vend inn balsamicovinaigretten.
- Topping: Skyll korianderen og jalapeñoen. Grovhakk korianderen og kutt jalapeñoen i tynne skiver. Topp pastaen med korianderen og jalapeñoen, og knus tortillachipsene over retten før servering.