Stekt svinekam med ris, pak choy og brunet soyasmør med granateple
Laktosefri
Glutenfri

Stekt svinekam

med ris, pak choy og brunet soyasmør med granateple
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Jasminris
135 g
Sjalottløk
1 stk
Granateple
½–1 stk
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Smør
50 g
(Melk)
Mager svinekam i skiver
300 g
Sitruskrydder
½ pakke
(Sulfitt)
Pak choy
1 stk
Grønne bønner
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
797 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brekk og plukk ut granateplekjernene i en bolle med vann, så blir det ikke så sølete.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell og finhakk løken. Kutt av toppen på granateplet. Skjær fire snitt nedover langs skallet, og brekk granateplet i fire deler. Plukk ut granateplekjernene (se tips).
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gyllent og gjennomstekt. Krydre kjøttet med kryddermiksen, legg det på en tallerken, og la det hvile frem til servering. Kutt kjøttet i skiver før servering. 
 Skyll og kutt pak choyen i grove strimler. Skyll og kutt vekk endene på bønnene. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek pak choyen og bønnene under omrøring i omtrent 2 minutter, og krydre med med litt salt og pepper. 
 Smelt 50 g smør i en liten kjele på middels høy varme. La det småkoke i 1–2 minutter, til det har en nøttebrun farge. Ha i løken, og la det frese videre i omtrent 2 minutter. La smøret stå på lav varme, og vend inn soyasausen og granateplekjernene rett før servering. 
God middag!