Pizza med avokadohummus, kremet mozzarella og spinatsalat
Vegetar

Pizza med avokadohummus, kremet mozzarella og spinatsalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
  • sukker
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Kryddermiks med fennikel og pepper
1 pakke
(Sennep)
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
½ dl
Sukker
3 ss
Pizzabunn
2 stk
(Hvete, Rug)
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gulrot
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Avokadohummus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 885 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 106 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt gjerne plass på stekebrettene underveis i steketiden, om du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et likere resultat.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Skrell og kutt rødløken i skiver. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik, 3 ss sukker og kryddermiksen i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløken. La løken trekke i laken frem til servering.
Mos mozzarellaen sammen med urtedressingen i en skål, og smak til med salt og pepper.
Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 6–8 minutter.  
Skrell gulroten, og skyll tomaten og spinaten. Kutt tomaten i terninger, og lag lange bånd av gulroten med en skreller eller ostehøvel. Bland gulrotbåndene, tomaten og spinaten i en skål, og vend inn den syltede løken med litt av laken, og litt salt og pepper. 
Smør avokadohummusen utover pizzabunnene, og topp med spinatsalaten og den kremede mozzarellaen.
God middag!