Rød currygryte med kokoskrem, lyrfilet, ris og grønnsaker
20-30
Godt og rimelig
Laktosefri
Glutenfri

Rød currygryte med kokoskrem, lyrfilet, ris og grønnsaker

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • hvetemel
  • soyasaus
  • olje

Rød curry

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
gul løk
Gul løk
1 stk
spinat
Spinat
50 g
lyrfilet
Lyrfilet (Fisk)
165 g
kokoskrem
Kokoskrem
1 pakke
rød currypaste
Rød currypaste
½–1 pakke
Vann
2–3 dl
Hvetemel
1 ts

Ris

jasminris
Jasminris
135 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 483 kcal
  • Fett 12 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha fisken i en skål og strø over litt salt, da vil den bli fastere. Fjern væsken som kommer ut av fisken før den has i gryten. Tilpass mengden med currypaste og vann, så det passer til deres smak.

  1. Rød curry: Skrell gulrøttene og løken, og skyll spinaten. Finhakk løken og kutt gulrøttene i terninger. Skyll og kutt fisken i terninger (se tips).
  2. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Rød curry, fortsettelse: Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, gulrøttene, 1 ts hvetemel og ønsket mengde av currypasten i omtrent 2 minutter. Tilsett kokoskremen og omtrent 2 dl vann. La curryen koke på lav varme i omtrent 5 minutter. Ha i spinaten og fisken, og la det trekke videre på lav varme i 3 minutter. Spe eventuelt med mer vann, og smak til med soyasaus. 
  4. God middag!