Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Potetmos og bearnéssaus
Potetmos (Melk, Laktose)
500 g
Bearnéssaus (Sulfitt, Egg, Melk, Laktose)
½–1 pakke
Seinuggets
Sei nuggets (Fisk, Hvete)
350 g
Grønnsaker
Gulrøtter
2 stk
Grønne erter
125 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 852 kcal
- Fett 45 g
- Karbohydrater 76 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Potetmos og bearnéssaus:Ha posene med potetmos og bearnéssaus i en kjele og dekk med vann. Kok opp, og la det småkoke på lav varme under lokk i omtrent 15 minutter, eller til resten av retten er klar. Ha potetmosen og sausen i hver sin serveringsskål før servering.
- Seinuggets: Fordel seinuggetsene utover et stekebrett med bakepapir, og varm dem i ovnen i omtrent 15 minutter.
- Grønnsaker: Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Kok gulrotstavene i lettsaltet vann i 3 minutter. Tilsett ertene og kok videre i 2 minutter.
- God middag!