Cajunkrydret kylling med pasta, bakt paprikakrem og råkost
20-30

Cajunkrydret kylling med pasta, bakt paprikakrem og råkost

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • sukker
  • salt
  • pepper

Paprikakrem

rød paprika
Rød paprika
1 stk
gul løk
Gul løk
1 stk
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½–1 pakke
røkt paprikakrydder
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke

Cajun kylling

Cajun sous vide-kyllingfilet
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g

Pasta

casarecce
Casarecce (Hvete)
200 g
Smør (Melk)
½ ss

Råkost

gulrot
Gulrot
1 stk
norsk eple
Norsk eple
½ stk
sitron
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 745 kcal
  • Fett 23 g
  • Karbohydrater 87 g
  • Protein 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kyllingen i omtrent 2 minutter på hver side i en stekepanne før den varmes i ovnen. Bland gjerne paprikakremen inn med pastaen, og topp med kyllingen og råkosten.

  1. Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
  2. Paprikakrem: Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Ha grønnsakene over i en ildfast form.
  3. Cajun kylling: Åpne posen med kyllingen, og ha kraften fra pakken i formen med grønnsakene. Del kyllingen i to på langs (se tips), og legg bitene over grønnsakene i formen. Stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter, til grønnsakene er møre og kyllingen er gjennomvarm.
  4. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Vend inn ½ ss smør i den ferdigkokte pastaen. 
  5. Råkost: Skrell og grovriv gulroten. Skyll og kutt eplet i tynne skiver. Ha saften fra sitronen og ½ ts sukker i en bolle, og rør det godt sammen. Vend inn gulroten og eplet rett før servering, og krydre med litt salt og pepper. 
  6. Paprikakrem, fortsettelse: Ta kyllingen ut av formen, og kutt den i skiver før servering. Ha løken, paprikaen og kraften fra formen i et litermål sammen med crème fraîchen. Kjør det hele sammen med en stavmikser til en jevn krem. Smak til med ønsket mengde av paprikakrydderet, salt og pepper.