25-35
Roede
Laktosefri
Sous vide-kyllingfilet med ingefærsyltede grønnsaker, bulgur og soyamajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- vann
- eplesider-/hvitvinseddik
- sukker
- soyasaus
- salt
- pepper
Kylling
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Ingefærsyltede grønnsaker
Gulrøtter
2 stk
Agurk
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Ingefær
1 bit
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvinseddik
½ dl
Sukker
1 ss
Bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
Soyamajones
Lettmajones (Egg)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Topping
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 554 kcal
- Fett 22 g
- Karbohydrater 51 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader.
- Kylling: Ha kyllingen og kraften fra pakken i en liten ildfast form, og dekk til med aluminiumsfolie. Varm kyllingen i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering og server kraften til retten.
- Ingefærsyltede grønnsaker: Skrell gulrøttene og skyll agurken. Kutt gulrøttene og agurken i tynne staver. Skrell og kutt rødløken i tynne strimler. Skrell og finriv ingefæren på et rivjern. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik og 1 ss sukker i en liten kjele. Ha grønnsakene og ingefæren i kjelen, og bland det godt sammen med laken.
- Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
- Soyamajones: Ha lettmajonesen i en skål og rør inn 1 ss soyasaus.
- Topping: Topp retten med chiliflakene.
- Bulgur: 100 g Grønnsaker: 180 g Kylling: 150 g Soyamajones: 1–2 ss Energiinnhold: ca. 470 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).