Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Svart ris
Ris
125 g
Grønnsakswok med teriyakisaus
Sjampinjong
100 g
Brokkoli
1 stk
Råkostmiks
150 g
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Tempurapanert seifilet
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Tilbehør
Lime
½ stk
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 822 kcal
- Fett 34 g
- Karbohydrater 92 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server risen ved siden av grønnsakene.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Svart ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Grønnsakswok med teriyakisaus: Rens sjampinjongene og del dem i skiver. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver.
- Tempurapanert seifilet: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
- Grønnsakswok med teriyakisaus, fortsettelse: Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Wok soppen, brokkolien og råkostmiksen i omtrent 3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn teriyakisausen og den ferdigkokte risen.
- Tilbehør: Del limen i båter. Server limebåtene, chilimajonesen og sesamfrøene til retten. God middag!