Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Bulgur- og betesalat
Gulbete
1 stk
Rødløk
1 stk
Bulgur (Hvete)
125 g
Olje
1 ts
Bakt laks
Laksefilet (Fisk)
270 g
Epledressing
Norsk eple
½ stk
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
75 g
Ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 575 kcal
- Fett 26 g
- Karbohydrater 47 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan bake fisken på samme stekebrett som grønnsakene. Legg da grønnsakene på den ene siden av stekebrettet, og fisken på den andre siden når det gjenstår 10 minutter av steketiden.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Bulgur- og betesalat, forberedelse: Skrell og kutt beten i tynne båter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel beten og løken på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20–25 minutter.
- Bulgur- og betesalat: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
- Bakt laks: Fordel fisken i en ildfast form, og krydre med salt og pepper. Stek den i ovnen i 8–10 minutter. Fisken skal ha en litt mørkerosa kjerne.
- Epledressing: Skyll og grovriv eplet på et rivjern. Ha yoghurten i en serveringsskål, bland inn eplet, og smak til med litt salt og pepper.
- Ruccola: Skyll og tørk ruccolaen, og ha den i en serveringsskål.
- Bulgur- og betesalat, fortsettelse: Ha beten og løken i en serveringsskål, og bland inn bulguren.
- Vel bekomme!
- Fisk: 125 g Bulgur: 100 g (kokt) Beter og rødløk: 120 g Epledressing: 2 ss Ruccola: 25 g Energiinnhold: ca. 470 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).