Laktosefri
Ostegratinerte salsicciaboller i tomatsaus med ruccola og pasta
4.16 (1156)
Under 20 min
6 Ingredienser
Kos deg med linguine og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.
Kos deg med linguine og kjøttboller i ekte Lady og Landstrykeren-stil. En garantert favoritt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- olje
- olivenolje
Salsicciadeig
300 g
Maisstivelse
1 pakke
Tomatsausbase
1 pakke
Revet ost
100 g
Pasta
200 g
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 918 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 93 g
- Protein: 57 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha kaldt vann på hendene når du skal forme kjøttbollene, det gjør arbeidet enklere. Hvis du ikke vil bruke hendene, kan du bruke to spiseskjeer. Stek gjerne kjøttbollene i en stekepanne i 2 minutter før du har dem i den ildfaste formen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
Ha kjøttdeigen i en bolle, og bland inn maisstivelsen. Form deigen til runde kjøttboller (se tips). Ha kjøttbollene i en smurt ildfast form, hell over tomatsausbasen, og dryss over den revne osten. Stek kjøttbollene i ovnen i 12–15 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og tørk ruccolaen. Ha ruccolaen i en salatbolle, og drypp over litt olivenolje.
God middag!
God middag!