Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- sukker
- salt
- pepper
- olivenolje
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Bolognesesaus
Gulrot
1 stk
Rødløk
½ stk
Kjøttdeig
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Ruccolasalat
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Topping
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 837 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 95 g
- Protein 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Bolognesesaus, forberedelse: Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skrell og finhakk halve rødløken.
- Bolognesesaus: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt.
- Bolognesesaus, fortsettelse: Tilsett den finhakkede rødløken, den revne gulroten og tomatpuréen, og stek videre i 3–4 minutter. Ha i oreganokrydderet, oksebuljongen og de hakkede tomatene. Skyll ut resten fra tomatboksen med 2 ss vann. La sausen småkoke over lav varme i 8–10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper.
- Ruccolasalat: Skyll og tørk ruccolaen. Skyll og kutt tomaten i terninger, og kutt resten av rødløken fra steg 2 i tynne strimler. Bland ruccolaen, tomaten og rødløken i en serveringsskål. Smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper.
- Til servering: Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp retten med den revne osten ved servering.