Godt og rimelig
Godt og rimelig
Laktosefri
Glutenfri
Rød currygryte med kokoskrem, lyrfilet, ris og grønnsaker
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- hvetemel
- soyasaus
- olje
Gulrøtter
2 stk
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Lyrfilet
165 g
Kokoskrem
1 pakke
Rød currypaste
½–1 pakke
Vann
2–3 dl
Hvetemel
1 ts
Jasminris
135 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 483 kcal
- Fett: 12 g
- Karbohydrater: 70 g
- Protein: 23 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha fisken i en skål og strø over litt salt, da vil den bli fastere. Fjern væsken som kommer ut av fisken før den has i gryten. Tilpass mengden med currypaste og vann, så det passer til deres smak.
Skrell gulrøttene og løken, og skyll spinaten. Finhakk løken og kutt gulrøttene i terninger. Skyll og kutt fisken i terninger (se tips).
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, gulrøttene, 1 ts hvetemel og ønsket mengde av currypasten i omtrent 2 minutter. Tilsett kokoskremen og omtrent 2 dl vann. La curryen koke på lav varme i omtrent 5 minutter. Ha i spinaten og fisken, og la det trekke videre på lav varme i 3 minutter. Spe eventuelt med mer vann, og smak til med soyasaus.
God middag!
God middag!