Rød currygryte med kokoskrem, lyrfilet, ris og grønnsaker

Godt og rimelig

Godt og rimelig
Laktosefri
Glutenfri

Rød currygryte med kokoskrem, lyrfilet, ris og grønnsaker

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • hvetemel
  • soyasaus
  • olje
Gulrøtter
2 stk
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Lyrfilet
165 g
(Fisk)
Kokoskrem
1 pakke
Rød currypaste
½–1 pakke
Vann
2–3 dl
Hvetemel
1 ts
Jasminris
135 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 483 kcal
  • Fett: 12 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha fisken i en skål og strø over litt salt, da vil den bli fastere. Fjern væsken som kommer ut av fisken før den has i gryten. Tilpass mengden med currypaste og vann, så det passer til deres smak.

Skrell gulrøttene og løken, og skyll spinaten. Finhakk løken og kutt gulrøttene i terninger. Skyll og kutt fisken i terninger (se tips).
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, gulrøttene, 1 ts hvetemel og ønsket mengde av currypasten i omtrent 2 minutter. Tilsett kokoskremen og omtrent 2 dl vann. La curryen koke på lav varme i omtrent 5 minutter. Ha i spinaten og fisken, og la det trekke videre på lav varme i 3 minutter. Spe eventuelt med mer vann, og smak til med soyasaus. 
God middag!
God middag!