15-20
Vegetar
Vegetarpizza med middagsost fra Røros, eplesalat og urtedressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olivenolje
Pizza
Sjampinjong
100 g
Sjalottløk
1 stk
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost (Melk)
100 g
Middagsost (Melk, Laktose)
1 pakke
Ruccola- og eplesalat
Ruccola
50 g
Norsk eple
1 stk
Til servering
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 887 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 100 g
- Protein 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Bruk gjerne pizzafunksjon om du har det.
- Pizza: Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt løken i tynne skiver.
- Pizza, fortsettelse: Ha pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel pizzasausen over. Fordel den revne osten på bunnene, og smuldre middagsosten oppå. Topp pizzaene med soppen og løken. Drypp over litt olivenolje, og krydre med litt salt og pepper. Stek pizzaene i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen.
- Ruccola- og eplesalat: Skyll ruccolaen og eplet, og kutt eplet i terninger. Ha ruccolaen og eplet i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper.
- Servering: Server urtedressingen til pizzaene.