Vegetarpizza med middagsost fra Røros, eplesalat og urtedressing
Vegetar

Vegetarpizza med middagsost fra Røros, eplesalat og urtedressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Sjampinjong
100 g
Sjalottløk
1 stk
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
(Melk)
Middagsost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Ruccola
50 g
Norsk eple
1 stk
Lett urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 887 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 100 g
  • Protein: 54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Bruk gjerne pizzafunksjon om du har det. 
 Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt løken i tynne skiver.  
Ha pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel pizzasausen over. Fordel den revne osten på bunnene, og smuldre middagsosten oppå. Topp pizzaene med soppen og løken. Drypp over litt olivenolje, og krydre med litt salt og pepper. Stek pizzaene i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
Skyll ruccolaen og eplet, og kutt eplet i terninger. Ha ruccolaen og eplet i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper. 
 Server urtedressingen til pizzaene.
God middag!