Porc aux Herbs - Urtestekt svinebiff med bearnés, lun bønnesalat og pommes frites

Frankrike

Glutenfri

Porc aux Herbs - Urtestekt svinebiff med bearnés, lun bønnesalat og pommes frites

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
8 Ingredienser
Finnes det noe mer klassisk fransk enn pommes frites og bearnés? Neppe! Servert med en frisk salat og urtestekt svinekam.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • sukker
  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Bakepotet
2 stk
Sjalottløk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Persille
1 pakke
Grønne bønner
150 g
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Olivenolje
1 ss
Sukker
1 ts
Urtemiks
½–1 pakke
Mager svinekam i skiver
300 g
Bearnéssaus
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 769 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
Skyll og kutt potetene i staver. Fordel potetstavene på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek pommes fritesen øverst i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de har fått en gyllen farge. 
Skrell og finhakk sjalottløken. Ha løken, 1 ss eddik, 1 ss olivenolje og 1 ts sukker i en salatbolle, og vend det godt sammen. Skyll og del tomatene i to, og vend dem inn med løken i bollen. Skyll og grovhakk persillen. Skyll og kutt vekk endene på de grønne bønnene.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre kjøttet med litt salt og pepper, og stek det i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Krydre med urtemiksen mot slutten av steketiden. Ha kjøttet over på en tallerken, og la det hvile frem til servering.
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt ny olje om nødvendig. Stek de grønne bønnene i omtrent 2 minutter, og krydre med litt salt og pepper. Vend bønnene og persillen inn med salaten i bollen. 
 Ha sausen i en liten kjele, og varm den forsiktig opp på middels varme.
God middag!