Kyllingsalat med mathvete, tomat, mandler og cæsardressing
Roede
Laktosefri

Kyllingsalat med mathvete, tomat, mandler og cæsardressing

4.06 (174)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mandler
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Mathvete
1 pakke
(Hvete, Gluten)
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Norsk eple
1 stk
Agurk
½ stk
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Cæsardressing
½–1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Mandelskiver
½ pakke
(Mandler, Nøtter)
Olje
1 ts
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 634 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 52 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ikke liker rå rødløk, kan den stekes sammen med kyllingen for en mildere smak. Bland gjerne mathveten inn med salaten og kyllingen.

 Tilbered mathveten som anvist på pakken.
Skyll, tørk og riv salaten i mindre biter. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll og kutt tomaten, eplet og agurken i terninger. Fordel salaten og grønnsakene på et stor fat. 
 Kutt kyllingen i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter. Fordel kyllingen over salaten, og krydre med litt salt og pepper. Server mathveten til salaten. Topp med cæsardressingen og mandelskivene. 
God middag! 
75 g Grønnsaker: 180 g Kylling: 120 g Dressing: 1 ss Mandler: 1 ts Energiinnhold: ca. 400 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!