Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
- sukker
Ovnsbakt gresskar
Flaskegresskar
½ stk
Sitron
½ stk
Pasta i soppsaus
Mezze maniche (Hvete)
200 g
Spinat
50 g
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Kylling
Gul løk
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 848 kcal
- Fett 25 g
- Karbohydrater 105 g
- Protein 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend kyllingen og gresskaret sammen med pastaen og sausen.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Ovnsbakt gresskar: Del gresskaret i to på langs, og fjern innmaten med en skje. Skjær av skallet med en skarp kniv, og kutt gresskarkjøttet i omtrent 1 cm tynne skiver. Ha gresskarskivene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og sukker. Del sitronen, og klem saften over gresskaret. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter eller til det er mørt. Snu på skivene et par ganger underveis i steketiden.
- Pasta i soppsaus: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten.
- Kylling: Skrell løken, og kutt løken og kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i 2–3 minutter. Ha i løken, og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Pasta i soppsaus, fortsettelse: Sil vannet av pastaen. Ha soppsausen i pastakjelen, og kok opp. Vend inn spinaten og pastaen (se tips).
- Nyt måltidet!