Strimlet kyllinglårfilet med pasta i soppsaus, gresskar og spinat
20-30

Strimlet kyllinglårfilet med pasta i soppsaus, gresskar og spinat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
  • sukker

Ovnsbakt gresskar

flaskegresskar
Flaskegresskar
½ stk
sitron
Sitron
½ stk

Pasta i soppsaus

mezze maniche
Mezze maniche (Hvete)
200 g
spinat
Spinat
50 g
soppsaus
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke

Kylling

gul løk
Gul løk
1 stk
utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 848 kcal
  • Fett 25 g
  • Karbohydrater 105 g
  • Protein 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend kyllingen og gresskaret sammen med pastaen og sausen.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Ovnsbakt gresskar: Del gresskaret i to på langs, og fjern innmaten med en skje. Skjær av skallet med en skarp kniv, og kutt gresskarkjøttet i omtrent 1 cm tynne skiver. Ha gresskarskivene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og sukker. Del sitronen, og klem saften over gresskaret. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter eller til det er mørt. Snu på skivene et par ganger underveis i steketiden.  
  3. Pasta i soppsaus: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten.   
  4. Kylling: Skrell løken, og kutt løken og kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i 2–3 minutter. Ha i løken, og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med salt og pepper.       
  5. Pasta i soppsaus, fortsettelse: Sil vannet av pastaen. Ha soppsausen i pastakjelen, og kok opp. Vend inn spinaten og pastaen (se tips).     
  6. Nyt måltidet!