Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- olivenolje
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Steinovnsbakt pizza
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost (Melk)
100 g
Prosciutto cotto
100 g
Ruccola og tomat
Ruccola
50 g
Tomater
2 stk
Olivenolje
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 813 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 94 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.
- Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
- Steinovnsbakt pizza: Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Riv eller kutt skinken i mindre biter og fordel den utover pizzabunnene. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
- Ruccola og tomat: Skyll ruccolaen og tomatene. Kutt tomatene i store terninger og ha dem og ruccolaen i en skål. Vend inn 1 ss olivenolje og krydre med litt salt og pepper. Server salaten til pizzaene, eller topp pizzaene med salaten ved servering.
- Buon appetito!