Salsicciaruller med krydrede poteter, tomatsalsa og eplesalat
Laktosefri
Glutenfri

Salsicciaruller med krydrede poteter, tomatsalsa og eplesalat

4.2 (1157)
Under 30 min
8 Ingredienser
Grillkrydderet gir potetene et fyldig sting. Det perfekte tilbehøret til deilige italienske salsicciaruller.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • melk
  • olje
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
Poteter
350 g
Paprikakrydder
½ pakke
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Tomatsalsa
1 pakke
Salsicciadeig
300 g
Panering
¼ pakke
Salt
½ ts
Melk
¼ dl
(Melk)
Norsk eple
1 stk
Tobladssalat
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 687 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 54 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt kaldt vann på hendene når du ruller deigen, så setter den seg ikke fast på fingrene dine.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i store terninger. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og paprikakrydderet. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Topp de ferdigstekte potetene med aiolien og tomatsalsaen.
 Bland sammen salsicciadeigen, ½ ts salt, paneringen og ¼ dl melk i en bolle. Form deigen til store ruller, og klem dem litt flate. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciarullene i 4–5 minutter, til de er gjennomstekte.
 Skyll og kutt eplet i tynne skiver. Ha epleskivene og salaten i en serveringsskål. Drypp over litt olivenolje og eddik.
Bon appétit!
God middag!