Perlecouscoussalat med marinert gyroskylling, spinat, mais og hvitløksdressing
4.26 (359)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Couscous
125 g
Rødløk
1 stk
Kyllinggyros
300 g
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Maiskorn
1 pakke
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Hvitløksdressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 865 kcal
- Fett: 51 g
- Karbohydrater: 63 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Couscousen, grønnsakene og kyllingen kan serveres hver for seg.
Tilbered perlecouscousen som anvist på pakken. Skrell og kutt rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og rødløken i omtrent 4 minutter, til den er gjennomstekt. Sett til side.
Skyll og kutt tomaten i båter. Skyll og tørk spinaten. Hell av laken på maiskornene. Bland sammen grønnsakene, den kokte perlecouscousen og balsamicovinagretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper. Bland inn kyllingen og rødløken i salaten før servering eller server den ved siden av.
Server hvitløksdressingen til salaten.
God middag!
God middag!