Emilies favoritter
Vegetar
Gratinerte vegetarboller i tomatsaus med pasta casarecce og salat
3.8 (70)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- sukker
- olivenolje
Pasta
200 g
Moste tomater
½–1 flaske
Oregano
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Favarittboller
280 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 943 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 113 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skyll den ferdigkokte pastaen i kaldt vann og vend den sammen med salaten.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha de moste tomatene, oreganokrydderet og grønnsaksbuljongen i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.
Fordel vegetarbollene i en smurt ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp med den revne osten. Stek vegetarbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til bollene er gjennomvarme, og osten er gyllen.
Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og del cherrytomatene i to. Skrell løken og kutt den i tynne skiver. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!
God middag!