Gratinerte vegetarboller i tomatsaus med pasta casarecce og salat

Emilies favoritter

Vegetar

Gratinerte vegetarboller i tomatsaus med pasta casarecce og salat

3.8 (70)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • sukker
  • olivenolje
Pasta
200 g
(Hvete)
Moste tomater
½–1 flaske
Oregano
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Favarittboller
280 g
(Bygg, Havre)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 943 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 113 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll den ferdigkokte pastaen i kaldt vann og vend den sammen med salaten.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha de moste tomatene, oreganokrydderet og grønnsaksbuljongen i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.  
 Fordel vegetarbollene i en smurt ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp med den revne osten. Stek vegetarbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til bollene er gjennomvarme, og osten er gyllen. 
Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og del cherrytomatene i to. Skrell løken og kutt den i tynne skiver. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper. 
Vel bekomme!
God middag!