Pasta og spinat med chilikremet sopp og sesamfrø
15-20
Vegetar

Pasta og spinat med chilikremet sopp og sesamfrø

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • soyasaus
  • pastavann
  • olje
  • pepper

Pasta og spinat

casarecce
Casarecce (Hvete)
200 g
spinat
Spinat
50 g

Topping

bladpersille
Bladpersille
1 bunt
rød chili
Rød chili
½ stk
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke

Chilikremet sopp

hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
vårløk
Vårløk
1 pakke
portobello
Portobello
2 stk
sjampinjong
Sjampinjong
100 g
rød chili
Rød chili
½ stk
tomatpuré
Tomatpuré
½ pakke
kokestabil matfløte
Kokestabil matfløte (Melk, Laktose)
1 pakke
Smør (Melk)
½ ss
Soyasaus (Soya)
1–2 ss
Pastavann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 681 kcal
  • Fett 25 g
  • Karbohydrater 84 g
  • Protein 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha halvparten av den revne osten i sausen for ekstra god smak.

  1. Pasta og spinat: Kok pastaen som anvist på pakken. Spar på 1 dl av pastavannet før pastaen siles. Skyll spinaten.   
  2. Topping: Skyll og grovhakk persillebladene. Skyll og kutt hele chilien i tynne skiver. Ha persillen, chillien, sesamfrøene og den revne osten i hver sin liten serveringsskål (se tips).     
  3. Chilikremet sopp: Skrell og kutt hvitløken i tynne skiver. Skyll og kutt vårløken i ringer. Rens og kutt soppen i tynne skiver. Varm opp en stor stekepanne til høy varme og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek soppen og halvparten av chilien i omtrent 4 minutter. Tilsett tomatpureén, hvitløken og vårløken og stek videre i 1 minutt.   
  4. Chilikremet sopp, fortsettelse: Tilsett matfløten med soppen, og la det koke i omtrent 1 minutt. Smak til sausen med pepper og 1–2 ss soyasaus, og spe med pastavannet fra punkt 1.   
  5. Vend den ferdigkokte pastaen og spinaten sammen med den chilikremede soppen, og ha over ønsket topping ved servering.  
  6. God middag!