Lys lapskaus

Lys lapskaus

Retten har ingen vurdering
Under 10 min
4 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Smør
    Lapskaus
    1 pose
    Vårløk
    ½ pakke
    Bladpersille
    ½ pakke
    Smør
    1 ss
    Flatbrød
    1 pakke
    Smør
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: N/A
    • Fett: N/A
    • Karbohydrater: N/A
    • Protein: N/A
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Tips: Mange liker å tilsette litt dijonsennep til lapskausen for mer smak og spenst. Rester av pølser, kjøttkaker eller steik passer også utmerket godt å ha i lapskausen.

    Ha lapskausen i en kjele og varm forsiktig opp. Rør om noen ganger underveis. Vask og kutt vårløk og persille, og rør det inn i lapskausen et par minutter før servering.
    Server med flatbrød og smør.
    God middag!