Ørretburger med grønnsaksstaver og to dipp-sauser
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
Ørretburger med cheddar og chili
260 g
Grove hamburgerbrød
2 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Curry- og mangodressing
½ pakke
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 745 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 47 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag gjerne en salat av ternet agurk, tomat og litt av chilimajonesen.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Fordel ørretburgerne på et stekebrett med bakepapir, og varm dem i ovnen i 5 minutter.
Skyll tomaten, salaten og agurken, og skrell gulrøttene. Kutt tomaten i skiver, salaten i strimler og agurken og gulrøttene i staver.
Del burgerbrødene og varm dem sammen med burgerne i ovnen i 2 minutter.
Sett sammen burgerne slik du ønsker og server grønnsaksstavene og dippsausene til.
God middag!
God middag!