Kremet pastinakksuppe med sprøstekt pepperoni, brokkoli og grove bagetter
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
Pastinakksuppe
700 g
Brokkoli
1 stk
Rødløk
1 stk
Pepperoni
100 g
Grove bagetter
1–2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 729 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 58 g
- Protein: 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt løken i tynne båter. Skjær pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i omtrent 3 minutter. Tilsett pepperonien og løken, og stek videre i omtrent 3 minutter, eller til brokkolien er mør. Krydre med pepper.
Varm bagetten i ovnen i 2–3 minutter før servering.
Nyt måltidet!
God middag!