Kremet pastinakksuppe med sprøstekt pepperoni, brokkoli og grove bagetter
15-20

Kremet pastinakksuppe med sprøstekt pepperoni, brokkoli og grove bagetter

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • bygg,
  • havre,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • pepper

Pastinakksuppe

pastinakksuppe
Pastinakksuppe (Melk, Laktose)
700 g

Tilbehør

brokkoli
Brokkoli
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
pepperoni
Pepperoni
100 g

Bagett

grove bagetter
Grove bagetter (Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
1–2 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 698 kcal
  • Fett 38 g
  • Karbohydrater 58 g
  • Protein 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
  2. Pastinakksuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
  3. Tilbehør: Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt løken i tynne båter. Skjær pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i omtrent 3 minutter. Tilsett pepperonien og løken, og stek videre i omtrent 3 minutter, eller til brokkolien er mør. Krydre med pepper. 
  4. Bagett: Varm bagetten i ovnen i 2–3 minutter før servering. 
  5. Nyt måltidet!