Pastasalat med kylling, kremet spinatsaus og Grande Premium
15-20

Pastasalat med kylling, kremet spinatsaus og Grande Premium

En kjapp og lett middag som raskt blir en familiefavoritt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper

Pasta casarecce

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
tobladssalat
Tobladssalat
50 g

Kremet spinatsaus

spinat
Spinat
50 g
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
½ stk
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
½ dl

Stekt kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Smør (Melk)
1 ss

Topping

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 909 kcal
  • Fett 40 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du trenger ikke blande alt sammen til én salat, server det gjerne hver for seg.

  1. Pasta casarecceTilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Grønnsaker: Skyll paprikaen, tomaten og salaten. Rens og kutt paprikaen i terninger, og del tomaten i terninger.
  3. Kremet spinatsaus: Skyll spinaten. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek spinaten og hvitløken i omtrent 1 minutt før du tilsetter crème fraîchen og hønsebuljongen. Kok opp, og kjør det hele sammen med en stavmikser. Tilsett ½ dl vann om det trengs. Smak til med salt og pepper. 
  4. Stekt kylling: Skjær kyllingen i strimler. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Tilsett 1 ss smør når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden. Krydre med litt salt og pepper underveis. 
  5. Servering: Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen over i en serveringsbolle, og vend inn den kremede spinatsausen. Bland inn grønnsakene, og topp pastasalaten med kyllingen og Grande Premium-osten. 
  6. Restetips: Hvis det blir pastasalat til overs, er den god som lunsj dagen etter.