Fiskekaker med bakte gulrøtter og grønnkål, kokte poteter og remulade
20-30
Godt og rimelig
Glutenfri

Fiskekaker med bakte gulrøtter og grønnkål, kokte poteter og remulade

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Poteter

poteter
Poteter
350 g

Bakte gulrøtter og grønnkål

gulrøtter
Gulrøtter
400 g
strimlet grønnkål
Strimlet grønnkål
50 g

Fiskekaker

fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g

Til servering

remulade
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 629 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 58 g
  • Protein 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv gulrøttene og vend dem sammen med remuladen til en coleslaw, eller lag en fløyelsmyk puré av gulrøttene.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Poteter: Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.  
  3. Bakte gulrøtter og grønnkål: Skrell og kutt gulrøttene i grove biter. Ha gulrotbitene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Bak gulrøttene i ovnen i 10 minutter.   
  4. Fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene omtrent 3 minutter på hver side. 
  5. Bakte gulrøtter og grønnkål, fortsettelse: Ta ut gulrøttene fra ovnen og vend inn grønnkålen. Stek det hele videre i ovnen i omtrent 5 minutter eller til kålen er sprø gulrøttene er møre.   
  6. Server remuladen til retten.