Godt og rimelig
Godt og rimelig
Glutenfri
Fiskekaker med bakte gulrøtter og grønnkål, kokte poteter og remulade
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Gulrøtter
400 g
Strimlet grønnkål
50 g
Fiskekaker
360 g
Remulade
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 629 kcal
- Fett: 32 g
- Karbohydrater: 58 g
- Protein: 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv gulrøttene og vend dem sammen med remuladen til en coleslaw, eller lag en fløyelsmyk puré av gulrøttene.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt gulrøttene i grove biter. Ha gulrotbitene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Bak gulrøttene i ovnen i 10 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene omtrent 3 minutter på hver side.
Ta ut gulrøttene fra ovnen og vend inn grønnkålen. Stek det hele videre i ovnen i omtrent 5 minutter eller til kålen er sprø gulrøttene er møre.
Server remuladen til retten.
God middag!