Kremet pasta med bacon, brokkoli, tomat og revet ost
15-20
Godt og rimelig

Kremet pasta med bacon, brokkoli, tomat og revet ost

Denne enkle og raske pastaretten er en skikkelig familieklassiker, full av bacon og lagret ost.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • smør
  • olje

Kremet saus

gul løk
Gul løk
½ stk
baconterninger
Baconterninger
150 g
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke
Vann
2 dl

Pasta og brokkoli

brokkoli
Brokkoli
1 stk
pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Tilbehør

tomat
Tomat
1 stk
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 733 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 82 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk gjerne pastavannet til å spe sausen med.

  1. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen og brokkolien.
  2. Kremet saus: Skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 3 minutter, til det er sprøtt. Tilsett løken, og stek videre i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Tilsett 2 dl vann og crème fraîchen. Kok opp på middels varme, og smak til med persilladen, litt salt og pepper. La sausen stå på lav varme frem til servering.  
  3. Pasta og brokkoli: Tilbered pastaen som anvist på pakken i vannet fra punkt 1. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i terninger. Kok brokkolien med pastaen de siste 3–4 minuttene av pastaens koketid. Hell av vannet, og bland inn litt olivenolje eller smør.   
  4. Tilbehør: Skyll og kutt tomaten i små terninger. Topp retten med tomatterningene og Grande Premium-osten ved servering.  
  5. God middag!