Fiskekaker med bakte gulrøtter og grønnkål, kokte poteter og remulade

Godt og rimelig

Godt og rimelig
Glutenfri

Fiskekaker med bakte gulrøtter og grønnkål, kokte poteter og remulade

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Gulrøtter
400 g
Strimlet grønnkål
50 g
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Remulade
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 629 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv gulrøttene og vend dem sammen med remuladen til en coleslaw, eller lag en fløyelsmyk puré av gulrøttene.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.  
Skrell og kutt gulrøttene i grove biter. Ha gulrotbitene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Bak gulrøttene i ovnen i 10 minutter.   
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene omtrent 3 minutter på hver side. 
 Ta ut gulrøttene fra ovnen og vend inn grønnkålen. Stek det hele videre i ovnen i omtrent 5 minutter eller til kålen er sprø gulrøttene er møre.   
Server remuladen til retten.
God middag!