Pasta al forno med mezze maniche, bolognesesaus og spinatsalat

Pasta al forno med mezze maniche, bolognesesaus og spinatsalat

3.98 (230)
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Pasta mezze maniche
200 g
(Hvete)
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Bechamelsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gulrot
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 971 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 117 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ikke ønsker å gratinere pastaen, kan den serveres med bolognesen, osten og salaten til.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft, og kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Skrell og grovriv gulroten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og tørk spinaten. Bland sammen grønnsakene, spinaten og balsamicovinaigretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper. 
 Ha den kokte pastaen over i en smurt ildfast form. Fordel bechamelsausen og bolognesesausen over pastaen, og strø den revne osten over. Stek pastaen øverst i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til osten er gyllen. 
Bellissimo! 
 Ta vare på middagsrestene i en matboks i kjøleskapet. Spis det til lunsj i løpet av de nærmeste dagene. 
God middag!