Meksikanske street food-tacos med mørkokt svinenakke
Laktosefri
Glutenfri

Meksikanske street food-tacos med mørkokt svinenakke

4.36 (600)
Under 40 min
10 Ingredienser
Kombinasjonen saftig langtidskokt kjøtt på varme maistortillaer med friske grønnsaker og chilimajones er helt uslåelig.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie
  • olje
Kjerneblanding
1 pakke
Koriander
1 bunt
Mørkokt svinenakke
300 g
Maistortillaer
10 stk
Lime
1 stk
Rød chili
1 stk
Reddiker
1 bunt
Rødløk
½ stk
Mango
1 stk
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 955 kcal
  • Fett: 55 g
  • Karbohydrater: 71 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjerneblandingen i 1–2 minutter, og ha den over på en tallerken. Skyll og grovhakk korianderen. Ha den avkjølte kjerneblandingen i en serveringsskål, og bland inn korianderen.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele, og varm det opp på middels varme i 5–10 minutter, til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med salt og pepper.
 Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.   
 Kutt limen i båter. Skyll og kutt chilien og reddikene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og del mangoen i små terninger. Fordel tilbehøret på et serveringsfat, og ha chilimajonesen i en serveringsskål.
God middag!
God middag!