Stekt svinekam med bulgursalat, cherrytomater og cæsardressing
Laktosefri

Stekt svinekam med bulgursalat, cherrytomater og cæsardressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Bulgur
125 g
(Hvete)
Persillade
½–1 pakke
(Sulfitt)
Norsk eple
½ stk
Sjalottløk
½ stk
Smør
½ ss
(Melk)
Svinekam i skiver
300 g
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 673 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 41 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker en mildere smak på bulguren kan du surre løken blank i litt olje, før du tilsetter den i bulguren.

 Tilbered bulguren som anvist på pakken, men tilsett kryddermiksen i kokevannet sammen med bulguren.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter før servering.
 Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken. Vend eplet, løken og 1 ss smør inn i den ferdigkokte bulguren (se tips).
 Skyll og kutt hjertesalaten i grove strimler, og skyll cherrytomatene. Ha grønnsakene over i en bolle og vend inn cæsardressingen.
God middag!
God middag!