Fish-katsu med agurk- og pæresalat, ris og limeaioli

Fish-katsu med agurk- og pæresalat, ris og limeaioli

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Lime
1 stk
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Panert lysing
290 g
(Fisk)
Agurk
½ stk
Pære
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
(Soya, Hvete)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 867 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 95 g
  • Protein: 27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en mer barnevennlig servering kan agurken, pæren og kålsalaten legges i skåler hver for seg. Chiliflakene er for de som ønsker ekstra smak på retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll, tørk og finriv skallet (kun det grønne) fra limen. Ha aiolien i en skål og smak til med limeskall og litt limesaft. Kutt resten av limen i båter.  
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til den er gyllen og sprø. Kutt fisken i skiver før servering. 
Skyll agurken og pæren, og kutt dem i terninger. Ha agurken, pæren og kålsalaten i en skål, og vend inn soya- og ingefærsausen.  
Fordel risen på tallerkener, og topp med fisken. Server salaten, limeaiolien, limebåtene og chiliflakene ved siden av.      
God middag!