Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
- smør
Sprøpanert sei og ovnsbakte poteter
Småpoteter
300 g
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Stekt spisskål
Spisskål
½ stk
Hurtigsyltet agurk
Agurk
½ stk
Sitron
½ stk
Til servering
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 640 kcal
- Fett 32 g
- Karbohydrater 58 g
- Protein 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Sprøpanert sei og ovnsbakte poteter: Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Legg den panerte fisken på brettet når det gjenstår omtrent 10 minutter av steketiden.
- Stekt spisskål: Del spisskålen i 2 båter gjennom stilkfestet. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kålbåtene i 2–3 minutter på hver side, til de får en gyllen farge. Krydre med litt salt og pepper.
- Hurtigsyltet agurk: Skyll og kutt agurken i tynne skiver, og ha de i en skål. Press over litt saft fra sitronen og vend inn litt salt. La agurken marinere frem til servering.
- Til servering: Kutt resten av sitronen i båter. Server remuladen, den syltede agurken og sitronbåtene til retten. God middag!