Fiskekaker og potetsalat med eple og råkost
Glutenfri

Fiskekaker og potetsalat med eple og råkost

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
Poteter
350 g
Norsk eple
1 stk
Aioli
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Rødløk
1 stk
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Sukker
½ ts
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 680 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 62 g
  • Protein: 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke fiskekakene i en stekepanne med litt smør.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i munnstore biter. Kok potetbitene i lettsaltet vann i 8–10 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Skrell og kutt løken i tynne båter. Fordel fiskekakene og løken på et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper på løken. Stek det hele midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til fiskekakene er gjennomvarme.
 Skrell og grovriv gulrøttene. Ha gulrøttene i en skål og vend inn 1 ts eddik , ½ ts sukker og litt salt, og la dem trekke frem til servering. 
 Skyll og kutt eplet i små terninger. Ha aiolien i en serveringsskål og vend inn løken, eplet og de ferdigkokte potetene. Smak til med litt salt og pepper. 
God middag!
God middag!