Tempurapanert seifilet og grønnsakswok med teriyakisaus og svart ris

Tempurapanert seifilet og grønnsakswok med teriyakisaus og svart ris

4.2 (61)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Svart ris
125 g
Sjampinjong
100 g
Brokkoli
1 stk
Råkostmiks
150 g
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Lime
½ stk
Chilimajones
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 822 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 92 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server risen ved siden av grønnsakene.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.  
 Tilbered risen som anvist på pakken.
Rens sjampinjongene og del dem i skiver. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver.  
 Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter. 
 Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Wok soppen, brokkolien og råkostmiksen i omtrent 3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn teriyakisausen og den ferdigkokte risen.  
Del limen i båter. Server limebåtene, chilimajonesen og sesamfrøene til retten. God middag! 
God middag!