Kyllingwok med eggenudler, grønnsaker og soya- og ingefærsaus
Laktosefri

Kyllingwok med eggenudler, grønnsaker og soya- og ingefærsaus

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Strimlet grønnkål
50 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 653 kcal
  • Fett: 24 g
  • Karbohydrater: 65 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ekstra tid? Stek de ferdigkokte nudlene i en stekepanne med litt olje i 3–4 minutter, til de er gylne. Krydre med litt salt og pepper.

Tilbered nudlene som anvist på pakken. Vend inn litt olje i de ferdigkokte nudlene for å forhindre at de klumper seg (se tips).
 Kutt kyllingen i strimler, og ta vare på kraften fra pakken. Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver. Skrell og del løken i tynne båter.
Varm opp en stor stekepanne eller wok til høy varme, og ha i litt olje. Wok kyllingstrimlene i omtrent 3 minutter, til de har fått en stekeskorpe, og ha kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen og wok grønnsakene i omtrent 2 minutter. Tilsett soya- og ingefærsausen og kyllingkraften, gi det hele et oppkok og vend inn kyllingen. 
 Strø peanøttene og ønsket mengde av chiliflakene over retten ved servering.
God middag!