Laksekarbonader med lun pastasalat, bakte rødbeter og yoghurtdressing
Roede

Laksekarbonader

med lun pastasalat, bakte rødbeter og yoghurtdressing
4.11 (297)
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Rødbeter
2 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Fullkornspenne
100 g
(Hvete)
Norsk eple
1 stk
Spinat
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Rødløk
1 stk
Lakseburger
1 pakke
(Fisk)
Olje
1 ts
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 649 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 61 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server de bakte grønnsakene ved siden av om du ikke ønsker å blande dem inn med pastaen. Riv eplet og vend det inn i yoghurtdressingen for en frisk epletzatziki.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft, og kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen. 
Skrell rødbetene og kutt dem i båter. Skrell og grovhakk hvitløken. Fordel rødbetene og hvitløken på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek rødbetene i ovnen i 25–30 minutter, eller til de er møre.
 Kok pastaen som anvist på pakken. Skyll eplet og spinaten. Kutt eplet i strimler. Hell av vannet når pastaen er ferdigkokt. Bland inn de bakte rødbetene, eplet og spinaten i den kokte pastaen, og vend inn balsamicovinaigretten, litt salt og pepper. 
Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek lakseburgerne i 1 minutt på hver side, og krydre med litt salt og pepper. La fiskeburgerne hvile i et par minutter på en tallerken. Stek rødløken i samme stekepanne, og stek videre i omtrent 4 minutter til den er lett gyllen. 
 Bland sammen yoghurten og persilladen i en skål. Rør om noen ganger før servering.
God middag!
1 stk Pasta: 100 g Grønnsaker: 150 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 460 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!