Marinerte svineskiver og lun couscoussalat med rosenkål og ajvaryoghurt

Marinerte svineskiver

og lun couscoussalat med rosenkål og ajvaryoghurt
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Couscous
125 g
(Hvete)
Hønsebuljong
1 pakke
Rosenkål
200 g
Rødløk
1 stk
Spinat
50 g
Smør
1 ss
(Melk)
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Ajvar
1 pakke
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 662 kcal
  • Fett: 20 g
  • Karbohydrater: 67 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Kok couscousen som anvist på pakken, men ha hønsebuljongen i kokevannet. Rens og del rosenkålene i fire. Skrell rødløken og del den i tynne båter. Skyll og tørk spinaten.  
Ha rosenkål- og løkbåtene utover et stekebrett med bakepapir og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter.  
Bland sammen yoghurten og ønsket mengde av ajvaren i en liten skål. Smak til med litt salt.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side. Ta stekepannen bort fra varmen og la kjøttet hvile i stekepannen frem til servering. 
 Sil vannet fra couscousen og vend inn 1 ss smør. Vend couscousen sammen med de bakte grønnsakene og spinaten, og server med kjøttet og sausen.
God middag!