Strimlet kyllinglårfilet med pasta i soppsaus, gresskar og spinat

Strimlet kyllinglårfilet med pasta i soppsaus

gresskar og spinat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
  • sukker
Flaskegresskar
½ stk
Sitron
½ stk
Mezze maniche
200 g
(Hvete)
Spinat
50 g
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Gul løk
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 848 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 105 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend kyllingen og gresskaret sammen med pastaen og sausen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Del gresskaret i to på langs, og fjern innmaten med en skje. Skjær av skallet med en skarp kniv, og kutt gresskarkjøttet i omtrent 1 cm tynne skiver. Ha gresskarskivene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og sukker. Del sitronen, og klem saften over gresskaret. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter eller til det er mørt. Snu på skivene et par ganger underveis i steketiden.  
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten.   
 Skrell løken, og kutt løken og kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i 2–3 minutter. Ha i løken, og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med salt og pepper.       
Sil vannet av pastaen. Ha soppsausen i pastakjelen, og kok opp. Vend inn spinaten og pastaen (se tips).     
Nyt måltidet!
God middag!